Vi guidar dig pÄ din sista viktresa

PÄ Viktdoktorn coachar vi dig genom nödvÀndiga beteendeförÀndringar samtidigt som du fÄr stöd av psykolog, lÀkare, kostvetare, personlig trÀnare och lÀkemedel, sÄ att du kan gÄ ned i vikt och stanna dÀr.

Vi Àr för dig som provat allt och inte kommer hela vÀgen fram pÄ egen hand. Har du vÀgt, mÀtt och rÀknat pÄ allt du Àter utan varaktigt resultat? Kanske har du redan genomgÄtt en gastric bypass eller gjort en gastric sleeve? Kanske gÄr du redan pÄ medicinsk behandling för din övervikt eller obesitas?

Hos oss kan du som har BMI 27 och uppÄt fÄ hjÀlp oavsett var du befinner dig pÄ din sista viktresa.

Boka ditt förutsÀttningslösa kandidatsamal hÀr!

Rebecca Dale

LEG. PSYKOLOG

Hej! Rebecca hÀr. Jag har under mÄnga Är arbetat som psykolog pÄ en Àtstörningsklinik och behandlat mÀnniskor med anorexia, bulimi, hets- och överÀtnings-problematik.

Jag Àr Àven examinerad kostvetare och crossfit-instruktör, sÄ du kommer att möta mig i flera olika roller under din tid tillsammans med oss.

Esther Edvinsson

SPECIALISTLÄKARE I ALLMÄNMEDICIN

Hej, jag heter Esther och Àr chefslÀkare pÄ Viktdoktorn. Jag Àr specialist i AllmÀnmedicin och har arbetat som lÀkare i drygt 20 Är. 

Jag har alltid varit intresserad av folkhÀlsa och livsstil, och arbetat mycket med diabetes- och obesitaspatienter under mina Är pÄ vÄrdcentral.

Det Àr framförallt mig du möter vid dina individuella lÀkarsamtal och vi kommer Àven att ses under coachningar, bÄde i programmet och i medlemskapet.

Camilla Eriksson

VD & GRUNDARE 

Jag Ă€r en entreprenör med bakgrund inom pedagogik och kommunikation som har byggt upp och utvecklat Viktdoktorn till det vi Ă€r idag – ett privat vĂ„rdföretag som hjĂ€lper mĂ€nniskor med övervikt och/eller sjukdomen obesitas att gĂ„ ned i vikt och stanna dĂ€r. 

HÀr pÄ Viktdoktorn möter du mig oftast nÀr jag modererar vÄra sakexperter under sÀrskilda live-sessioner samt i podden.