Vad sÀger nÄgra av vÄra deltagare?

Skammen Àr borta.

Jag kĂ€nner att förut sĂ„ allt jag stoppade i munnen sĂ„ kĂ€nde jag en skam. Det gör jag inte lĂ€ngre i det hĂ€r nya paradigmskiftet. För jag kĂ€nner att nu kan jag Ă€ta. Jag kan Ă€ta allt faktiskt. Även tĂ„rtan och... Men förut sĂ„ slog jag pĂ„ mig sjĂ€lv. "MĂ„ste du stoppa i det hĂ€r? Du blir bara tjock och fet." SĂ„ nu har jag slutat slagit pĂ„ mig. Och det kĂ€nns sĂ„ skönt. Nu kan jag ta den dĂ€r tĂ„rtbiten, nĂ€r vi Ă€r ute nĂ„gonstans, och njuta av den. Jag kan Ă€ta glass och fĂ„ njuta. Det hĂ€nde inte förut. Jag har slagit pĂ„ mig sjĂ€lv hela mitt liv. SĂ„ det Ă€r sĂ„ skönt med medicinen att fĂ„ den hĂ€r hjĂ€lpen. Jag Ă€r evigt tacksam.

Programmet har ju varit fantastiskt att fÄ följa med er de hÀr veckorna. Det var nyttigt. Ja, det behövs ocksÄ. För min del var det kanonbra. Jag har inte tÀnkt sÄ som det var upplagt annars. 

Jag tror inte att jag hade klarat det sjÀlv med bara lÀkemedel utan jag tror att det har hjÀlpt jÀttemycket med de hÀr poddarna (vÄrt inspelade material bara för programdeltagare, förtydligar Camilla) och alla möten och sÄ. Och att du kan gÄ in och lyssna i efterhand.

Och det kÀnns sÄ bra att fÄ det hÀr stödet och Àven alla andra i communityt. Vi pratar med varandra och peppar och nÄgon har gÄtt ner och alla Àr pÄ dÀr och blir sÄ glada. SÄ det kÀnns sÄ kul att man kan hjÀlpa de andra ocksÄ. NÀr du hörde av det sÄ kÀnde jag att klart att jag vill tala om att det hÀr Àr enkelt.

ANNA-LENA

Viktminskning som Àr hÄllbar

Mycket professionellt företag som stödjer och vÀgleder med kunniga lÀkare, psykolog, pepp och coachning. Kunskap om kost, trÀning och beteenden. För första gÄngen kÀnner jag att min viktminskning kommer att bli hÄllbar.

KARIN

Proffsiga och kunniga

Jag har varit med i Viktdoktorn sedan de startade. Jag behöver egentligen inte lÀngre allt de ger i sitt medlemskap (jag gick först programmet), men jag tycker om gemenskapen och kÀnslan av att jag inte gör det hÀr ensam.

Deras nya huvudlÀkare Àr kunnig inom obesitas-omrÄdet och sprider en positiv energi omkring sig. Jag har Àven bra erfarenheter av psykologen och övriga teamet pÄ Viktdoktorn som alltid tagit hand om mig pÄ ett proffsigt sÀtt.

JINA

Ett mycket professionellt bemötande. Seriös aktör pÄ en marknad dÀr kunderna Àr sköra. De har ett otroligt professionellt och fint bemötande.

Ett mycket professionellt bemötande kring en svÄr situation för mÄnga. Att ha problem med övervikt Àr svÄrt och hÀr möts man av vÀrme, respekt och omtÀnksamhet. Metoderna Àr vÀl genomtÀnkta, det handlar om stöd i alla situationer som man behöver. LÀkare för medicin, psykolog för beteendeförÀndringar, grupptrÀffar dÀr man kan utbyda erfarenheter och fÄ stöd av varandra. Allt grundar sig i gedigna kunskaper och stöd i senaste forskningen. Det gör att man som kund kÀnner sig trygg med att den hÀr gÄngen gÄr det! Jag har varit kund sedan september. SÄ för er som ska vÀlja: se till att ni fÄr hjÀlp av ett företag som har all kompetens som krÀvs för att det ska bli hÄllbar viktminskning. HÀr har ni i sÄ fall en chans!

LENA

KICKSTARTS-
PROGRAMMET

Om du tror att Viktdoktorn Àr


Om du tror att Viktdoktorn Àr ytterligare en i raden av alla som vill tjÀna pengar pÄ dig och din fetma har du fel. Jag har aldrig blivit sÄ vÀl omhÀndertagen av sÄ mÄnga personer som med ett Àkta engagemang i det dom jobbar med vill hjÀlpa mig att lyckas pÄ min sista viktresa. PÄ Viktdoktorn har de byggt ett fantastiskt team som pÄ sÄ mÄnga olika sÀtt har förÀndrat inte bara mitt liv utan mig. Jag Àr svin-nöjd.

VIKTOR

Tack Viktdoktor-teamet

Jag Àr sÄ glad över att ha hittat ett stÀlle som funkar för mig. Efter att ha testat allt var jag skeptisk, men alla mina fördomar har kastats omkull. Jag har Àntligen slutat gÄ upp i vikt och fÄtt hjÀlp att ta tag i de _riktiga_ anledningarna till min övervikt.

KATARINA

Trygg, seriös och proffsig aktör!

Professionellt bemötande av hela teamet och ett genomarbetat program som genomgÄende koppas till den mest aktuella forskningen pÄ omrÄdet. Behöver man en "partner" pÄ sin hÀlso/viktresa sÄ slÄr jag ett slag för nya Viktdoktorn som faktiskt blivit Àn bÀttre efter de format sitt nya "team" i höstas.

LÅNGVARIG DELTAGARE & MEDLEM

Jag har prövat alla dieter du kan tĂ€nka


Jag har prövat alla dieter du kan tĂ€nka dig. Ibland har det lyckats. Jag blir glad, men tiden gĂ„r, gamla vanor börjar igen. TĂ€nkte nog att det skulle bli samma med Viktdoktorn. SĂ„ blev det inte! Jag kĂ€nner att hela mitt tĂ€nk kring att ta hand om mig sjĂ€lv, vikt, mat och en hel del hur min lilla hjĂ€rna funkar fĂ„tt en omstart! Är sĂ„ otroligt tacksam för vad de gett mig och ocksĂ„ lite nöjd med mig sjĂ€lv som gick med och ocksĂ„ fullföljde programmet. Mina vanliga hjĂ€rnspöken tystades helt. Tack snĂ€lla fantastiska gĂ€nget pĂ„ Viktdoktorn!!!❀

AXEL

Gick med i januari och Àr mycket nöjd med viktnedgÄng och stödet som man fÄr...

Till er som funderar pĂ„ att gĂ„ med eller Ă€r tveksamma; KÖR! Haka pĂ„!

SÄ skönt att slippa alla dieter. Jag mÄr mycket bÀttre, kÀnner mig glad och pigg och Àr nÀstan aldrig sugen eller hungrig.

Har dessutom blivit av med flera av klimakteriebesvÀren vilket kÀnns som en bonus. SjÀlvklart Àr det individuellt vilka resultat man fÄr. Men skulle en slÀkting eller vÀn frÄga mig om de borde gÄ med skulle jag sÀga JA alla dagar i veckan.

SUSSI

Jag gick med i juni förra Äret

... och har gĂ„tt ned 17 kg. Nu nĂ€r vĂ„ren/sommaren gör sitt intĂ„g sĂ„ kĂ€nns det inte lika Ă„ngestfyllt som tidigare Ă„r. 👗👙

GUGGI

Seriöst och proffsigt

Det hÀr Àr verkligen ett seriöst företag som pÄ allvar jobbar med deltagarnas viktproblem. VÀlskött frÄn grunden och proffsigt bemötande rakt igenom.

PETTER

KICKSTARTS-
PROGRAMMET

Viktdoktorn Àr en seriös aktör 

inom ett omrÄde dÀr det finns mÄnga oseriösa aktörer som lovar viktminskning pÄ det ena och andra sÀttet. De har lÀkare antsÀllda med vilka du har ett samtal innan medicin skrivs ut och som du kan kontakta under programmets gÄng, en duktig psykolog som inspirerar och utbildar, grupptrÀffar med övriga deltagare dÀr man fÄr peppning och stöttning samt en dedikerad kundsupport som pÄ bÀsta sÀtt hjÀlper till att svara pÄ de frÄgor du har. 

Hela upplÀgget Àr baserat pÄ forskning och kunskap om övervikt, exempelvis har jag lÀrt mig hur kroppen agerar/reagerar nÀr jag testar olika dieter och varför lÄngsiktiga resultat Àr sÄ svÄra att uppnÄ samt vad det beror pÄ.

SÄ om det Àr den sista viktresan du Àr intresserad av att göra, Àr Viktdoktorn definitivt vÀrt pengarna sÄ lÀnge du Àr villig att göra din del dvs. anvÀnda den kunskap du fÄr och applicera det i din vardag med medicin som stöd.

CHRISTEL