VILL DU KOMMA I MÅL PÅ DIN SISTA VIKTRESA?

Om du har testat "allt" och tröttnat pÄ att inte kunna stanna nÀr du vÀl gÄtt ned i vikt, eller om din kropp inte ens vill slÀppa vikten trots att du medvetet svÀlter (bantar, "gÄr pÄ diet" eller vad du vill kalla det) sÄ har du kommit rÀtt. 

PÄ Viktdoktorn följer vi forskningen och vÄra program Àr skrÀddarsydda av sakexperter för att ge dig bÀsta möjliga kickstarten pÄ din sista viktresa.

LÄter detta intressant? I sÄ fall kan VIKTDOKTORNs program vara för dig.

JAG VILL BOKA MIN PLATS!

Den som tar stöd vid sin sista viktresa har betydligt större chans att lyckas Àn den som inte gör det.

VÄr metod för hÄllbar, stabil och hÀlsosam viktminskning kombinerar coachning i essentiella beteendeförÀndringar med medicinsk behandling och regelbundna uppföljningar sÄ att du fÄr stöd under varje steg pÄ din sista viktresa av erfaren och professionell sakexpertis.

Vi har schemalagt dina nĂ€stkommande mĂ„nader med allt du behöver – och allt du behöver göra Ă€r som vi sĂ€ger. SkĂ€mt Ă„sido, det kan vara rĂ€tt skönt att veta att det finns en vĂ€lbeprövad plan som bevisat sig fungera gĂ„ng, pĂ„ gĂ„ng, pĂ„ gĂ„ng. Och du behöver inte ta oss pĂ„ orden ... Möt nĂ„gra av vĂ„ra deltagare:

Gick med i januari och Àr mycket nöjd med viktnedgÄng och stödet som man fÄr...

Till er som funderar pĂ„ att gĂ„ med eller Ă€r tveksamma; KÖR! Haka pĂ„!

SÄ skönt att slippa alla dieter. Jag mÄr mycket bÀttre, kÀnner mig glad och pigg och Àr nÀstan aldrig sugen eller hungrig.

Har dessutom blivit av med flera av klimakteriebesvÀren vilket kÀnns som en bonus. SjÀlvklart Àr det individuellt vilka resultat man fÄr. Men skulle en slÀkting eller vÀn frÄga mig om de borde gÄ med skulle jag sÀga JA alla dagar i veckan.

SUSSI

Jag har prövat alla dieter du kan tĂ€nka


Jag har prövat alla dieter du kan tĂ€nka dig. Ibland har det lyckats. Jag blir glad, men tiden gĂ„r, gamla vanor börjar igen. TĂ€nkte nog att det skulle bli samma med Viktdoktorn. SĂ„ blev det inte! Jag kĂ€nner att hela mitt tĂ€nk kring att ta hand om mig sjĂ€lv, vikt, mat och en hel del hur min lilla hjĂ€rna funkar fĂ„tt en omstart! Är sĂ„ otroligt tacksam för vad de gett mig och ocksĂ„ lite nöjd med mig sjĂ€lv som gick med och ocksĂ„ fullföljde programmet. Mina vanliga hjĂ€rnspöken tystades helt. Tack snĂ€lla fantastiska gĂ€nget pĂ„ Viktdoktorn!!!❀

AXEL

Tack Viktdoktor-teamet

Jag Àr sÄ glad över att ha hittat ett stÀlle som funkar för mig. Efter att ha testat allt var jag skeptisk, men alla mina fördomar har kastats omkull. Jag har Àntligen slutat gÄ upp i vikt och fÄtt hjÀlp att ta tag i de _riktiga_ anledningarna till min övervikt.

KATARINA

Ett mycket professionellt bemötande. Seriös aktör pÄ en marknad dÀr kunderna Àr sköra. De har ett otroligt professionellt och fint bemötande.

Ett mycket professionellt bemötande kring en svÄr situation för mÄnga. Att ha problem med övervikt Àr svÄrt och hÀr möts man av vÀrme, respekt och omtÀnksamhet. Metoderna Àr vÀl genomtÀnkta, det handlar om stöd i alla situationer som man behöver. LÀkare för medicin, psykolog för beteendeförÀndringar, grupptrÀffar dÀr man kan utbyta erfarenheter och fÄ stöd av varandra. Allt grundar sig i gedigna kunskaper och stöd i senaste forskningen. Det gör att man som kund kÀnner sig trygg med att den hÀr gÄngen gÄr det! Jag har varit kund sedan september. SÄ för er som ska vÀlja: se till att ni fÄr hjÀlp av ett företag som har all kompetens som krÀvs för att det ska bli hÄllbar viktminskning. HÀr har ni i sÄ fall en chans!

LENA

Medicinsk behandling i kombination med livsstilsförÀndringar revolutionerar just nu hur vi bÀst behandlar besvÀrande övervikt och sjukdomen obesitas.

 

Vi befinner oss i ett paradigmskifte dĂ€r vi gĂ„r ifrĂ„n mantrat â€œĂ€t mindre – motionera mer” och en syn pĂ„ besvĂ€rande övervikt och obesitas som skuld- och skambelĂ€gger personen till att tala om SJUKDOMEN obesitas (fetma) som gĂ„r att behandla.

Vi vet idag att bara 5% viktminskning ger hÀlsomÀssiga fördelar. Kommer man upp i 10% börjar det se riktigt ljust ut nÀr det gÀller att förebygga och motverka uppkomsten av vanliga följdsjukdomar sÄsom typ 2 diabetes, hjÀrt- och kÀrlsjukdomar, fettlever, lunginsufficiens, m.m. Dagens lÀkemedel ligger pÄ drygt 15% viktnedgÄng, och det vi ser Àr att nÀr man lÀgger till beteendeförÀndringar kommer vi Ànnu högre.

Som du redan vet Àr viktnedgÄng ingen quick fix. Vi kickstartar din sista viktresa i nÄgot av vÄra program och vill du sedan fortsÀtta att fÄ medicinsk behandling, coachning, uppföljning, fördjupning, utveckling och utmanas av oss har vi ett efterföljande Medlemskap som vi Äterkommer till i slutet av ditt program.

 

Är du redo att kickstarta din sista viktresa?

JA – DET ÄR MIN TUR NU!

VÀlkommen till oss pÄ Viktdoktorn!

Redan hösten 2021 startade vi Viktdoktorn och idag har vi hjÀlpt flera tusen deltagare i vÄra bootcamps och program att gÄ ned i vikt och stanna dÀr.

Eftersom vi har gjort det hÀr ett bra tag nu vet vi vilka delar som Àr absolut essentiella och vilka beteendeförÀndringar som gör snabbast och störst skillnad. DÀrför har vi valt att fokusera pÄ dessa under kickstarten av din sista viktresa i nÄgot av vÄra program.

Vi följer forskningen noggrant och planerar allt vi gör utifrÄn hur vÄra deltagare bÀst ska ta till sig de kunskaper, insikter och verktyg vi förmedlar sÄ att du optimerar din sista viktresa utifrÄn dina egna behov.

Och det kanske bÀsta av allt? Du behöver inte rÀkna, mÀta och vÀga. Du behöver inte heller fatta en massa beslut om hur du ska ta dig framÄt. Vi har utarbetat en konkret plan med allt du behöver fokusera pÄ, vecka för vecka, sÄ att du slipper bli övervÀldigad.

HĂ€lsar Rebecca, Esther & Camilla

Varför har du bestÀmt dig för att gÄ vÄrt program?

Vi startade Viktdoktorn i slutet av 2021. Och varje gÄng vi öppnar upp vÄrt första program som vi idag kallar Kickstartsprogrammet frÄgar vi deltagarna varför de bestÀmt sig för att gÄ med.

HÀr Àr nÄgra av deras anledningar. KÀnner du igen dig?

“Jag vill uppnĂ„ en smidigare kropp. Jag vill kunna börja jogga och rida!”
“Kunna gĂ„ och handla utan att köpa snacks.”
“Jag vill jobba bort beteendet med smĂ„Ă€tande och det stĂ€ndiga sökandet efter nĂ„got gott.”
“Mitt största mĂ„l Ă€r att Ă„terfĂ„ en hĂ€lsosam vikt som gör att jag kan röra mig smidigt och lĂ€tt i vardagen samt pĂ„ tennisbanan och pĂ„ motionsrundan, utan onödiga kilon att belasta kroppen med.”
“Jag tycker att det Ă€r vĂ€ldigt mĂ„nga spretiga tankar som dyker upp kring vart det Ă€r jag vill. En del Ă€r tydliga, en del Ă€r mer vaga, vissa Ă€r stora, andra Ă€r smĂ„. Hur fĂ„r man diffusa stora mĂ„l som en lĂ„ngsiktig hĂ€lsa att passa bredvid önskan om att kunna lĂ€gga sig i hĂ€ngmattan till sommaren utan att vara rĂ€dd för att ramla i backen?”
“Drömmer om att orka dansa mer, att kĂ€nna mig smidigare, resa bekvĂ€mare, att sova bĂ€ttre och att se mig i spegeln och kĂ€nna att jag Ă€r nöjd med mig sjĂ€lv - och att min inre bild stĂ€mmer med den yttre.”
“Jag vill mĂ„ bra i min kropp. Det betyder att jag inte vill behöva anpassa mig eller min omgivning för att jag ska fĂ„ plats, oavsett om det Ă€r i flygstolen eller i jeansen.”
“Jag vill vara normalviktig för att undvika det som finns som riskfaktorer för mig.”
“Vara i mitt eget sĂ€llskap utan att behöva unna sig nĂ„got gott.”

Det hÀr programmet Àr dock INTE för dig som

 • har en aktiv Ă€tsstörningsproblematik och invĂ€ntar behandling
 • har eller har haft bukspottkörtelinflammation (pankreatit) orsakad av alkohol
 • behandlas för cancer
 • behandlas för utmattningssyndrom
 • har ett pĂ„gĂ„ende substansmissbruk
 • Ă€r gravid, ammar eller vill bli gravid inom 6 mĂ„nader.

Vi vill naturligtivs hjÀlpa sÄ mÄnga som möjligt, men det finns undantag dÄ du antingen behöver prioritera att ta hand om dig eller en mer omfattande vÄrd Àn vad vi kan erbjuda. Tillhör du nÄgon av dessa kategorier rekommenderar vi dig att kontakta din vÄrdcentral för hjÀlp eller komma tillbaka nÀr du Àr redo.

OBS! PÄ Viktdoktorn behandlar vi bara mÀnniskor med övervikt (BMI 27 och uppÄt med minst en viktrelaterad samsjuklighet) eller som utvecklat sjukdomen obesitas (BMI 30 och uppÄt).

All viktminskning Àr individuell och vi garanterar varken medicinsk behandling eller viktnedgÄng bara för att du köper ett av vÄra program.

Jag gick med i juni förra Äret

... och har gĂ„tt ned 17 kg. (PĂ„sken 2024.) Nu nĂ€r vĂ„ren/sommaren gör sitt intĂ„g sĂ„ kĂ€nns det inte lika Ă„ngestfyllt som tidigare Ă„r. 👗👙

GUGGI

Om du tror att Viktdoktorn Àr 


ytterligare en i raden av alla som vill tjÀna pengar pÄ dig och din fetma har du fel. Jag har aldrig blivit sÄ vÀl omhÀndertagen av sÄ mÄnga personer som med ett Àkta engagemang i det dom jobbar med vill hjÀlpa mig att lyckas pÄ min sista viktresa. PÄ Viktdoktorn har de byggt ett fantastiskt team som pÄ sÄ mÄnga olika sÀtt har förÀndrat inte bara mitt liv utan mig. Jag Àr svin-nöjd.

VIKTOR

SÄ vad innebÀr Viktdoktorns program?

Under din sista viktresa tillsammans med Viktdoktorn gÄr vi igenom SJU steg. 

Programmet Àr utvecklat sÄ att du tar de första tre stegen pÄ din sista viktresa inom de essentiella livsstilsomrÄderna samtidigt som du fÄr medicinsk behandling för övervikt eller sjukdomen obesitas.

(De resterande FYRA stegen tar vi tillsammans i vÄrt efterföljande medlemskap efter programmet. Om du vill.)

VI HAR TRE VARIANTER 
AV VÅRT PROGRAM

VIKTRESEGUIDEN

Viktreseguiden Àr för dig som vill göra detta sjÀlv med stöd frÄn vÄrt team av sakexperter och coacher.

Vi har regelbundna uppföljningar och vi finns tillgÀngliga för alla dina frÄgor. Du har inga tider att passa utan fÄr nya uppdrag och utmaningar varje vecka som Àr utformade för att hjÀlpa dig ta nÀsta steg pÄ din sista viktresa.

Vi har brytit ned programmet i mindre delar och guidar dig under totalt 16 veckor (4 mÄn).

DÄ det tar tid att implementera alla beteendeförÀndringarna fortsÀtter du dÀrefter i 8 veckor (2 mÄn) i vÄrt efterföljande medlemskap.

Totalt sett fÄr du ett halvÄr med oss i Viktreseguiden.

NÄSTA PROGRAMSTART ÄR NÄR DU VILL

KICKSTARTS-PROGRAMMET

I Kickstartsprogrammet startar vi med att live-coacha dig genom "ombordstigningen" pÄ din sista viktresa, och sedan live-coachar vi dig genom vartenda tema samtidigt som du har alla andra deltagarna i ett sÀrskilt community bara för er dÀr ni kan lufta era tankar och frÄgor och fÄ svar, stöd, pepp, utmaningar, uppdrag, och samtal med andra som Àr dÀr du Àr.

Kickstartsprogrammet Àr intensiv-varianten och efter 90 dagar slÀpper vi in dig i vÄrt efterföljande medlemskap för ytterligare coachning, fördjupning, tid att genomföra förÀndringarna och för att fortsÀtta ta nÀsta steg pÄ din sista viktresa.

Även hĂ€r Ă€r vi tillsammans i ett halvĂ„r.

NÄSTA PROGRAMSTART ÄR TORSDAG 4 JULI

KICKSTARTSPROGRAMMET PLUS (+)

Plusvarianten av Kickstartsprogrammet handlar om att ibland nÀr man sÀtter igÄng att arbeta med sin vikt dyker en massa tankar och kÀnslor upp, om mat, om sitt förhÄllande till mat, om förhÄllandet till sin kropp o.dyl. som man behöver bearbeta tillsammans med en kunnig och erfaren psykolog. Det Àr det vi gör i plus-varianten. 

SÄ utöver allt som ingÄr i Kickstartprogrammet trÀffar man vÄr psykolog 30 minuter/vecka under programtiden (i 12 veckor) och fÄr hjÀlp med insikter, att reda ut tankar och kÀnslor samt verktyg för att hantera dessa i vardagen framöver.

Även i denna programvariant kör vi tillsammans i sex mĂ„nader.

NÄSTA PROGRAMSTART ÄR TORSDAG 4 JULI

JAG VILL BOKA MIN PLATS

Utöver allt detta har vi dessa otroliga BONUSAR i vÄra program:

BONUS #1

TRÄNINGSMODULEN

Eftersom rörelse Àr en av de enskilt viktigaste faktorerna för att du ska lyckas med en hÄllbar, stabil och hÀlsosam viktnedgÄng har vi en hel bonusmodul dedikerad till att finna och underhÄlla lusten till rörelse.

HĂ€r hittar du det vi kallar för “SĂ€tt-igĂ„ng-och-trĂ€na-programmet” – ett förinspelat program fokuserat pĂ„ styrka som Ă€r sĂ€rskilt utformat för mĂ€nniskor som lever med en besvĂ€rande övervikt eller sjukdomen obesitas. För under en viktnedgĂ„ng Ă€r det inte bara fettmassa som försvinner, det Ă€r dessvĂ€rre Ă€ven muskelmassa.

VÄRDE 997 SEK

BONUS #2

LIVETRÄNINGAR

Hos oss finns Ă€ven möjligheten att vara med pĂ„ LIVE-trĂ€ningar i bĂ„de yoga och styrka online frĂ„n ditt hem tillsammans med utbildade instruktörer som coachar dig individuellt om du ber dem. Det kan handla om hur du ska utföra övningen eller anpassa övningen eftersom du behöver utföra dem pĂ„ en stol eller har svĂ„rt att göra vissa rörelser eller – de Ă€r vana att anpassa efter allt.

Och sedan kan du gĂ„ tillbaka till inspelningarna sĂ„ att du kan köra samma pass igen. Och igen. Och 


VÄRDE 2997 SEK

BONUS #3

ÖVERÄTNING OCH HETSÄTNING

Att överÀta eller uppleva hetsÀtning Àr vanligare Àn man tror. DÀrför ger vi dig en mycket uppskattad gruppcoachning med vÄr psykolog som har arbetat mÄnga Är pÄ Stockholms Àtstörningsklinik pÄ Södermalm.

Under denna coachning gÄr hon igenom vad som skiljer överÀtning frÄn hetsÀtning, de vanligaste mönstren som skapar situationer av överÀtning/hetsÀtning samt vad du kan börja göra för att komma bort ifrÄn dessa typer av beteenden.

VÄRDE 697 SEK

BONUS #4

DEDIKERAD CONCIERGE-TJÄNST

Alla vi pÄ Viktdoktorn stÄr till din tjÀnst för att lösa vad som Àn dyker upp. Vi finns hÀr för dig, tillsammans med dig under hela din sista viktresa hos oss. Medicinska spörsmÄl? Psykologiska utmaningar? Tekniska hinder? NÄgot helt annat? Vi hjÀlper dig.

VĂ€rde OVÄRDERLIGT

VIKTRESEGUIDEN

997 SEK/MÅN

I SEX MÅNADER

FYRA mÄnader i programmet +
TVÅ mĂ„nader i vĂ„rt efterföljande medlemsskap

 • individuella lĂ€karbesök för optimering av ditt lĂ€kemedelsstöd
 • den moderna forskningen applicerad pĂ„ din vikttermostat
 • fokus pĂ„ ett steg i taget
 • tematiska beteendeförĂ€ndrings-moduler
 • mĂ„lsĂ€ttningsplanering och regelbunden uppföljning av din utveckling
 • TVÅ mĂ„nader i vĂ„rt efterföljande Medlemskap
 • BONUS "SĂ€tt-igĂ„ng-och-trĂ€na-programmet" med filmade övningar
 • BONUS LIVE-trĂ€ningar i styrka och yoga
 • BONUS ÖverĂ€tnings- och hetsĂ€tningscoachning med vĂ„r psykolog
 • SNABBHETS-BONUS Masterclass "Semesterrutiner" + LIVE-coachning "Semesterrutiner" GÄLLER ENDAST T.O.M. 12 juni 2024.
 • BONUS ett dedikerat TEAM som finns hĂ€r för dig under kickstarten av din sista viktresa.

Vi kör igÄng din sista viktresa
REDAN IDAG!

JAG VILL KÖPA VIKTRESEGUIDEN

KICKSTARTSPROGRAMMET

1997 SEK/MÅN

I SEX MÅNADER

TRE mÄnader i programmet +
TRE mÄnader i vÄrt efterföljande medlemsskap

ALLT som följer med
Viktreseguiden OCH

 • LIVE kickstartscoachningar
 • LIVE gruppcoachningar med vĂ„ra sakexperter under varje tema
 • LIVE mĂ„lsĂ€ttnings- och uppföljningscoachningar under varje tema
 • LIVE community
 • Ytterligare EN mĂ„nad i vĂ„rt efterföljande Medlemskap (totalt TRE mĂ„nader)
 • BONUS en dedikerad MENTOR som har varit dĂ€r du Ă€r.

Vi kör igÄng din sista viktresa redan IDAG och första live-coachningen
TORSDAG 4 JULI

JAG VILL KÖPA
KICKSTARTSPROGRAMMET

KICKSTARTSPROGRAMMET PLUS (+)

3497 SEK/MÅN

I SEX MÅNADER

TRE mÄnader i programmet +
TRE mÄnader i vÄrt efterföljande medlemsskap

ALLT som följer med Viktreseguiden och Kickstartsprogrammet OCH

 • individuell samtalstid med vĂ„r psykolog 30 min/vecka (totalt 6h) under dina första tre mĂ„nader i programmet.

Med PLUS-alternativet kan du, om du vill, gÄ programmet helt anonymt samtidigt som du inte behöver göra din sista viktresa ensam.

Vi har 8 platser tillgÀngliga.
NÀr de Àr slut Àr de slut.

Vi kör igÄng din sista viktresa redan IDAG och första live-coachningen
TORSDAG 4 JULI

JAG VILL KÖPA
KICKSTARTSPROGRAMMET PLUS (+)

Har ni en Ă„terbetalnings-garanti?

Ja. Om vi pÄ Viktdoktorn, efter att ha fÄtt tagit del av din medicinska historia och fÄtt svaren pÄ dina prover, fattar ett medicinskt beslut att du inte Àr lÀmplig kandidat att pÄbörja vÄrt program med stöd av lÀkemedel ger vi dig FULL Äterbetalning av programkostnaden. Inget snack.

I övrigt gÀller vÄra AllmÀnna villkor.

Vad Àr det som skiljer Viktdoktorn frÄn andra aktörer?

Mycket. Förutom att vi var bland de allra första (kanske först!) med att erbjuda ett beteendeförÀndringsprogram för viktminskning med stöd av lÀkemedel byggt pÄ den moderna forskningen har vi (beroende pÄ vilken programvariant du vÀljer):

LIVE-samtal med video under dina lÀkarbesök.

LIVE-coachningar över zoom varje vecka dÀr du trÀffar din behandlande psykolog, din behandlande lÀkare och alla andra som gÄr ditt program.

Individuella LIVE-coachningar med psykolog varje vecka.

LEVANDE COMMUNITY dÀr du interagerar med alla andra deltagare 24/7.

MENTOR frÄn tidigare program som har varit dÀr du Àr.

FRISKVÅRD & SJUKVÅRD sĂ„ att du fĂ„r det bĂ€sta av bĂ„da vĂ€rldarna: Kost, motion och övriga livsstils-förĂ€ndringar samt medicinsk behandling. Vi uppfyller Skatteverkets krav för friskvĂ„rdsbidrag!

Dessutom Àr vi ett mindre företag sÄ det Àr lÀtt att fÄ tag i rÀtt person, vi svarar snabbt i alla vÄra interna kanaler och du Àr inte bara ett namn eller ett personnummer i en app hos oss.

OsÀker pÄ om vÄrt program Àr för dig?

Skulle du vilja prata med nĂ„gon av oss för att utreda om det finns nĂ„gra medicinska eller psykologiska hinder för din medverkan i vĂ„rt program? Eller har du andra frĂ„gor som behöver svar innan du vĂ€ljer att gĂ„ med? I sĂ„ fall – boka ett förutsĂ€ttningslöst kandidatsamtal med nĂ„gon av oss:

JAG VILL BOKA ETT KANDIDATSAMTAL

FRÅGOR & SVAR

Om du inget förÀndrar förÀndras inget.

Nu har du ett val att göra. Ska du köra det dÀr du brukar göra nÀr du vill gÄ ned i vikt (en speciell diet, en ny diet, ett hysteriskt trÀningsschema, vÀga allt, rÀkna allt, mÀta allt, utesluta ett eller flera livsmedel (hÀr Àr socker och kolhydrater sÀrskilt populÀra) eller bara Àta under en viss tid pÄ dygnet eller ...

Eller ska du fatta ett helt annat beslut denna gÄng sÄ att du kan nÄ ett annat resultat?

Vi Àr specialister pÄ att behandla besvÀrande övervikt och sjukdomen obesitas med en kombination av beteendeförÀndringar ledda av psykolog och medicinskt lÀkemedelsstöd sÀrskilt anpassat efter dig och dina behov av vÄra specialistlÀkare.

Är du obestĂ€md? Boka ett kostnadsfritt och förutsĂ€ttningslöst kandidatsamtal sĂ„ kan vi hjĂ€lpa dig att fatta ett beslut som kĂ€nns rĂ€tt för dig genom att besvara dina frĂ„gor.

Har du bestÀmt dig? GÄ med nu. Varje dag rÀknas.

VIKTRESEGUIDEN

997 SEK/MÅN

I SEX MÅNADER

FYRA mÄnader i programmet +
TVÅ mĂ„nader i vĂ„rt efterföljande medlemsskap

 • individuella lĂ€karbesök för optimering av ditt lĂ€kemedelsstöd
 • den moderna forskningen applicerad pĂ„ din vikttermostat
 • fokus pĂ„ ett steg i taget
 • tematiska beteendeförĂ€ndrings-moduler
 • mĂ„lsĂ€ttningsplanering och regelbunden uppföljning av din utveckling
 • TVÅ mĂ„nader i vĂ„rt efterföljande Medlemskap
 • BONUS "SĂ€tt-igĂ„ng-och-trĂ€na-programmet" med filmade övningar
 • BONUS LIVE-trĂ€ningar i styrka och yoga
 • BONUS ÖverĂ€tnings- och hetsĂ€tningscoachning med vĂ„r psykolog
 • SNABBHETS-BONUS Masterclass "Semesterrutiner" + LIVE-coachning "Semesterrutiner" GÄLLER ENDAST T.O.M. 12 juni 2024.
 • BONUS ett dedikerat TEAM som finns hĂ€r för dig under kickstarten av din sista viktresa.

Vi kör igÄng din sista viktresa
REDAN IDAG!

JAG VILL KÖPA VIKTRESEGUIDEN

KICKSTARTSPROGRAMMET

1997 SEK/MÅN

I SEX MÅNADER

TRE mÄnader i programmet +
TRE mÄnader i vÄrt efterföljande medlemsskap

ALLT som följer med
Viktreseguiden OCH

 • LIVE kickstartscoachningar
 • LIVE gruppcoachningar med vĂ„ra sakexperter under varje tema
 • LIVE mĂ„lsĂ€ttnings- och uppföljningscoachningar under varje tema
 • LIVE community
 • Ytterligare EN mĂ„nad i vĂ„rt efterföljande Medlemskap (totalt TRE mĂ„nader)
 • BONUS en dedikerad MENTOR som har varit dĂ€r du Ă€r.

Vi kör igÄng din sista viktresa redan IDAG och första live-coachningen
TISDAG 4 JUNI

JAG VILL KÖPA
KICKSTARTSPROGRAMMET

KICKSTARTSPROGRAMMET PLUS (+)

3497 SEK/MÅN

I SEX MÅNADER

TRE mÄnader i programmet +
TRE mÄnader i vÄrt efterföljande medlemsskap

ALLT som följer med Viktreseguiden och Kickstartsprogrammet OCH

 • individuell samtalstid med vĂ„r psykolog 30 min/vecka (totalt 6h) under dina första tre mĂ„nader i programmet.

Med PLUS-alternativet kan du, om du vill, gÄ programmet helt anonymt samtidigt som du inte behöver göra din sista viktresa ensam.

Vi har 8 platser tillgÀngliga.
NÀr de Àr slut Àr de slut.

Vi kör igÄng din sista viktresa redan IDAG och första live-coachningen
TISDAG 4 JUNI

JAG VILL KÖPA
KICKSTARTSPROGRAMMET PLUS (+)